Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte inför etablering av program inom Impact Innovation

Arrangör: Impact Innovation Digitalt ons 6 sep 2023 kl. 10:00-11:00

Välkommen till ett digitalt informationsmöte den 6 september om utlysningen "Etablering av program inom Impact Innovation: Finansiering av programkontor". 

Se filmen från informationsmötet 6 september

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Här kan du ta del av Impact utlysning informationsmöte 6 septemper

Klicka här för att delta i mötet

Ingen anmälan krävs och du  deltar via Teamslänken ovan.

Under mötet gör vi en kort genomgång av utlysningstexten och sedan kommer det att finnas tid för frågor. På länken nedan hittar du information om erbjudandet.

Etablering av program inom Impact Innovation: finansiering av programkontor

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 18 september 2023

Statistik för sidan