Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Ett nytt recept för matsystemet - frågestund och inspiration

Arrangör: Vinnova Digitalt, Digitalt via Teams ons 31 maj 2023 kl. 11:00-12:00

Att formulera gemensamma missioner är ett sätt att få kraft i att arbeta i en gemensam riktning. I utlysningen Ett nytt recept för matsystemet kommer Vinnova finansiera 5-8 innovationsplattformar formerade kring missioner som kan bidra till ett hållbart matsystem.

Men hur gör man för att jobba missionsorienterat? Vad är bra att tänka på och vilka fallgropar ska man undvika? Den 31 maj bjuder Vinnova in till ett andra informationsmöte om utlysningen på temat ”Missionsorienterat arbetssätt - hur gör man?”. Ni får lyssna på Ebba Hallersjö Hult från innovationsmiljön Nollvision Cancer (Nollvision Cancer) och Hanna Sigsjö från Rädda Barnen som jobbar med missionen att alla barn ska ha en jämlik chans att klara skolan

Vid det här tillfället berättar vi inte i detalj om utlysningen. Vill ni höra mer om den kan ni lyssna på inspelningen från första informationsmötet som inom kort publiceras på utlysningssidan Ett nytt recept för matsystemet - uppbyggnad av innovationsplattformar för ett hållbart matsystem.

Vi avslutar träffen med en frågestund där Ebba, Hanna och utlysningsansvariga från Vinnova svarar på frågor. 

Anslut till informationsmötet

Klicka här för att ansluta till mötet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 22 maj 2023

Statistik för sidan