Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Webbinarium: Kompetenslyft för klimatomställningen

Arrangör: Vinnova Digitalt tor 26 jan 2023 kl. 11:00-12:00

Välkomna till en digital presentation av en internationell kunskapsöversikt kring kompetensförsörjning för att klara klimatomställningen.

Sverige har ambitiösa och långsiktiga klimatmål och för att accelerera klimatomställningen behöver många företag tillgång till mer grön kompetens. Regeringen gav i början av 2022 Vinnova i uppdrag att ta fram underlag för genomförande av ett kompetenslyft för klimatomställningen, läs mer om uppdraget i länken nedan.

Här presenteras den internationella kunskapsöversikt som Linköpings Universitet har tagit fram inom ramen för Vinnovas regeringsuppdrag. Kunskapsöversikten finns även i form av en analysbilaga till Vinnovas slutrapport som efter den 15 november 2022 kommer finns på Vinnovas hemsida under slutrapporterade regeringsuppdrag 2022.  

Vem eventet vänder sig till

Vi välkomnar offentlig förvaltning, näringsliv, utbildningsaktörer och andra aktörer som är intresserade att veta mer om vad forskningen säger om kompetenshöjande insatser för grön omställning.

Program

  • Kort om regeringsuppdraget, Vinnova
  • Presentation av kunskapsöversikten och rekommendationer för effektivare genomförande av kunskapslyft, Linköpings Universitet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Anna Ottenhall

Handläggare

+46 8 473 30 71

Senast uppdaterad 7 november 2022

Statistik för sidan