Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovationsledning för grön och digital omställning - så får vi det att hända

Arrangör: RISE & Vinnova Life City, Solnavägen 3h, 113 63 Stockholm eller digitalt ons 16 nov 2022 kl. 09:00-17:00

Behovet av smarta och hållbara lösningar för samtidens komplexa utmaningar är stort. Förmåga till innovation pekas ut som avgörande för att den gröna och digitala omställningen ska ta fart. Under denna konferens får du ta del av kunskap om och inspiration till förnyelsearbete under osäkerhet. Du får också möta andra med intresse för innovationsledning. Välkommen.

Följ konferensen Innovationsledning för grön och digital omställning - så får vi det att hända digitalt

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Behovet av smarta och hållbara lösningar för samtidens komplexa utmaningar är stort. Förmåga till innovation pekas ut som avgörande för att den gröna och digitala omställningen ska ta fart. En nyckel till framgångsrik omställning för dagens såväl sociala som miljömässiga och tekniska utmaningar ligger i systematiskt innovationsledningsarbete, där strategi, insikter, processer, samarbete och organisationskultur integreras. En annan nyckel ligger i samverkan, då omställningen omfattar alla delar av samhället och rör alla delar av landet. Under denna konferens får du ta del av kunskap om och inspiration till förnyelsearbete under osäkerhet.  Du får också möta andra med intresse för innovationsledning.

Om konferensen 

Under 2021 arrangerades två digitala halvdagskonferenser med fokus på systemomställning. I år genomförs eventet som en heldagskonferens i hybridform, vilket innebär att det kommer finnas möjlighet att medverka på plats eller digitalt. Under den här konferensdagen kommer fokus att ligga på hur innovationsledning kan skapa förutsättningar för grön och digital omställning.

Under konferensen kommer vi att lyfta fram organisationer och personer som arbetar med innovationsledning i praktiken, ta del av vad som händer inom forskningen på området samt jobba i missionsdrivna workshops. Under senare delen av eftermiddagen kommer vi även att få höra Lisa Olsson, Helsingborg Stad, tillika Årets innovationsledare 2021, dela med sig av sina erfarenheter samt utse Årets innovationsledare 2022. En dag att inspireras, dela erfarenheter och nätverka.

Till vem riktar sig konferensen  

Konferensen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är verksam inom offentlig sektor, näringsliv och civilsamhälle som driver innovationsarbete eller är nyfiken på hur innovationsledning kan bidra till grön och digital omställning.

Axplock ur programmet

  • Moderator: Jenny Engström, Vinnova
  • Sofia Ritzén, professor, KTH
  • Vilho Jonsson, innovations- och förändringsledare, Curlabs
  • Lisa Olsson, innovationschef, Helsingborg stad

Läs mer om konferensen på RISE webbplats 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Solna N: 59.3470976 E: 18.0309359 (Visa på karta)

Frågor?

Senast uppdaterad 15 november 2022

Statistik för sidan