Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hur kan ekosystem för innovativa företag kraftsamla för hållbar omställning?

Digitalt mån 21 jun 2021 kl. 14:00-15:00

Företag med stark innovationsförmåga är avgörande för Sveriges välfärd och konkurrenskraft. För att de ska kunna växa och utvecklas måste Sverige erbjuda internationellt attraktiva och konkurrenskraftiga förutsättningar för omställning mot ett hållbart samhälle. Hur ser förutsättningarna ut idag och vad krävs för att lyckas?

Följ seminariet digitalt

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Vinnova utvecklar just nu en modell för ekosystemsutveckling för att möta globala utmaningar inom exempelvis välfärd, klimat och hälsa. Modellen testas i dialog med aktörer från regioner, innovationsmiljöer och finansiärer. Modellens syfte är att skapa en gemensam bild av nuläget och en vision för att adressera utmaningar och möjligheter inom olika ekosystem.

Vi har bjudit in ledande aktörer som delar med sig av insikter kring, processer och metoder för att driva förändring – med modellen som utgångspunkt.

Seminariet riktar sig till dig som vill veta mer om hur en ekosystemsansats kan bidra till hållbar omställning inom ditt område.

Seminariet är en del av Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation! som fokuserar på metoder, processer och verktyg för att möta vår tids stora samhällsutmaningar.

Läs mer om Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation! 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Glenn Gran

tf Enhetschef, Områdesledare, Ekosystem för innovativa företag

+46 8 473 31 44

Senast uppdaterad 22 juni 2021

Statistik för sidan