Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Öppna upp för innovation!

Öppna upp för innovation! är namnet på en seminarieserie från Vinnova med fokus på perspektiv och processer som stärker Sveriges förmåga att möta stora samhällsutmaningar.

För att möta vår tids utmaningar, som till exempel klimatkrisen, en åldrande befolkning och digitalisering krävs en förmåga till omställning av hela system. Att få till en förändring av komplexa system ställer stora och nya krav på samhällets aktörer. Med serien "Öppna upp för innovation!" lyfter Vinnova fram spännande perspektiv och innovativa metoder för att lyckas med nödvändig omställning.

Håll dig uppdaterad - nyheter och seminarier

Här kan du följa Vinnovas seminarieserie och uppdatera dig om nyheter kring hur system och sammanhang påverkar innovationsförmågan och hur vi öppnar upp för hållbar innovation. Det handlar om smart policyutveckling, systemtransformation och gemensamma målbilder. Seminarierna är webbsända och du hittar de tidigare inspelningarna längre ner på sidan.

Frågor?

Har du frågor kring semanarieserien "Öppna upp för innovation!" så tveka inte att kontakta någon av oss.

Johanna Dahlin

Kommunikationsstrateg

+46 8 473 32 26

Lovisa Roupe

Enhetschef

+46 8 473 32 93

Senast uppdaterad 8 december 2022

Sidansvarig: Johanna Dahlin

Statistik för sidan