Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Resultat av sexårsutvärdering av strategiska innovationsprogram

Arrangör: Vinnova, Energimyndigheten och Formas Virtuella tor 17 dec 2020 kl. 10:30-14:45

Den 17 december 2020 presenteras observationer och slutsatser från sexårsutvärderingar av den andra omgångens strategiska innovationsprogram. De sex programmen är Innovair, BioInnovation, IoT Sverige, Smartare Elektroniksystem, SIO Grafen och Swelife.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Vinnova, Energimyndigheten och Formas har upphandlat Faugert & Co Utvärdering AB (med underleverantörer Technopolis Ltd och Sweco Society AB) för att genomföra sexårsutvärderingar av strategiska innovationsprogram.

Vad visar utvärderingen?

Syftet med uppdraget är bland annat att påvisa resultat och tidiga effekter från satsningen samt att utgöra underlag för beslut om fortsatt finansiering.

Under seminariet presenteras sexårsutvärderingens övergripande observationer, reflektioner och slutsatser men även utvärderingsresultat för varje enskilt strategiskt innovationsprogram.

Agenda för dagen:

  • 10:30 - 12:00 Övergripande presentation av utvärderingen: Webbsändning
  • 12:00 - 13:00 Lunchpaus
  • 13.00 - 14.45 Utvärderingsresultat per program, via Teams:
    Välj mellan tre parallella sessioner:
    o  13.00 - 13.45    BioInnovation, SIO Grafen eller Smartare elektroniksystem
    o  14.00 - 14.45    Innovair, Swelife eller IoT Sverige

Ta del av genomgångarna i efterhand

Vill du ta del av eftermiddagens genomgångar av de sex programvisa utvärderingsresultaten i efterhand, kontakta Johanna Dahlin, Vinnova.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Peter Åslund

Enhetschef

+46 8 473 30 49

Mer om de strategiska innovationsprogrammen

De strategiska innovationsprogrammen ska genom samverkan skapa förutsättningar för hållbara lösningar på globala samhällsutmaningar och en ökad internationell konkurrenskraft.

Senast uppdaterad 21 december 2020

Statistik för sidan