Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Europeiska digitala innovationshubbar – uppdaterad information och processen framåt - webbsänt möte

Virtuella ons 1 apr 2020 kl. 09:00-10:00

Välkommen till ett webbsänt informationsmöte med uppdaterad information om de europeiska digitala innovationshubbarna och arbetet framåt för svenska aktörer som planerar att ansöka.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Vinnova fick under 2019 ett uppdrag av regeringen att genomföra en förstudie gällande etablerandet av digitala innovationshubbar inom programmet Digital Europe. Detta informationsmöte är en uppföljning på det arbetet, där vi kommer ge uppdaterad information om kommissionens instruktioner kring processen och vad det innebär för det fortsatta arbetet vad gäller etablerandet av europeiska digitala innovationshubbar i Sverige.

Mötet webbsänds på den här sidan och kommer även att gå att se i efterhand. Under mötet kommer det att erbjudas möjlighet att ställa frågor. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Praktiska frågor: Maria Olsson
Frågor om digitala innovationshubbar: Staffan Nyström och Johan Lindberg

Mia Olsson

Administratör

+46 8 473 31 18

Staffan Nyström

Handläggare

+46 8 473 30 97

Johan Lindberg

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 454 64 53

Senast uppdaterad 7 april 2020

Statistik för sidan