FFI-konferens 2019

Lindholmens science park, Lindholmspiren 3-5, Göteborg ons 16 okt 2019 kl. 10:00-16:00
Anmäl dig senast den 1 jan

Välkommen till Fordonsstrategisk forskning och innovations (FFI) konferens på Lindholmens science park. Under dagen får vi lyssna till talare som konkretiserar flera av utmaningarna inom fordonsindustrin och även pekar på lösningar. Det kommer också presenteras ett stort antal resultat från det fordonsstrategiska forskningsprogrammet.

Årets FFI konferens går av stapeln den 16 oktober på Lindholmens Science park i Göteborg. Dagen varvas med presentationer i plenum och parallella seminarier. Program och information om anmälan kommer.

 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Christina Kvarnström

Programledare

+46 8 473 31 28

christina.kvarnstrom@vinnova.se