Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hög tid för systemtransformation - lunchseminarium med Banny Banerjee

Virtuella ons 10 apr 2019 kl. 12:00-13:00

Välkommen till ett webbsänt lunchseminarium med Banny Banerjee, Director of Stanford Changelabs, som har utvecklat en metodik för att angripa verkligt komplexa utmaningar. Seminariet ingår i Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation! som fokuserar på processer som stärker Sveriges förmåga att möta stora samhällsutmaningar.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Systemtransformation och systemdesign begrepp som allt oftare nämns i debatten som nödvändiga för att möta komplexa och storskaliga utmaningar. Nu finns en unik möjlighet att få veta mer om vad systemtransformation är och hur och när det kan bli ett kraftfullt instrument från en av de ledande personerna på området, Banny Banerjee, professor vid Stanford University.

Kort om Banny 

Professor Banny Banerjee undervisar i systemtransformation, affärsinnovation, design thinking och ledarskap vid Stanford University. Banerjee har rört sig inom områdena innovation och design under 30 års tid. Han är mest känd för sitt banbrytande arbete inom området ”design thinking” och nu på senare tid även för metoder på systemnivå för att uppnå systemtransformation, ett sätt att angripa komplexa och multidimensionella utmaningar. Sedan ett par år tillbaka är Banerjee medlem av ett råd inom World Economic Forum som heter Global Future’s Council on Systems and Platforms, och han anlitas världen över som rådgivare till regeringar och myndigheter.

Öppna upp för innovation!

Lunchseminariet är en del av Vinnovas seminarieserie Öppna upp för innovation! Seminarieserien fokuserar på perspektiv och processer som stärker Sveriges förmåga att möta stora samhällsutmaningar. Seminariet kommer även att webbsändas på denna sida.

Mer information

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Anne Lidgard

Direktör

+46 8 473 31 02

Senast uppdaterad 25 mars 2019

Statistik för sidan