Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Språngbräda för smart policyutveckling

Vi riktar oss till offentliga organisationer som vill använda innovativa arbetssätt i utvecklingen av policyer, regelverk eller styrmedel. Ni erbjuds kunskapsstöd och feedback på ert uppslag för smart policyutveckling. Syftet är att stödja offentliga organisationer att få bästa möjliga start på ett tänkt projekt inom smart policyutveckling.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Ni erbjuds kunskapsstöd och feedback på ert uppslag för smart policyutveckling.

Vem kan söka?

Erbjudandet riktar sig till offentliga organisationer som har förslag, initiala uppslag eller utformar planer på att använda innovativa arbetssätt i sin utveckling av offentliga policyer, regelverk eller styrmedel.

Hur mycket kan ni söka?

Stödet innefattar inte finansiering. Om ni efter förberedelsefasen är redo att gå vidare med ett genomförandeprojekt kan ni söka finansiering för det hos Vinnova.

Så här ansöker ni

För att anmäla ert intresse att ta del av erbjudandet behöver ni först göra ett kort självtest och sedan fylla i ett formulär. När ni gjort självtestet kommer ni vidare till formuläret för intresseanmälan. I formuläret behöver ni svara på några fritextfrågor. Inget inlogg krävs för att anmäla intresse.

Förbered smart policyutveckling (office.com)

Viktiga datum

Vinnova återkopplar på inskickade intresseanmälningar var tionde dag. 

 • Utbildning 1: Introduktion språngbräda smart policyutveckling

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Se videon på separat webbplats i separat fönster

  PowerPointfilm som introducerar smart policyutveckling.

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Diarienummer 2021-01125

  Statistik för sidan