Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Nollutsläpp - FFI - våren 2024

Med detta erbjudande vill vi stödja forsknings- och utvecklingsaktiviteter som bidrar till att utveckla och integrera fossilfria och elektrifierade fordon med dess ladd- och tankinfrastruktur och användare. Målet är att minska fordons¬sektorns negativa påverkan på klimat och miljö . Erbjudandet ingår i delprogrammet FFI Nollutsläpp inom samarbetet Fordonsstrategisk forskning och innovation (FFI).

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Projekt inom bland annat effektivitet och hållbarhet i värdekedjan, kostnadsreduktion som möjliggör klimatnytta, fordonsteknik och ladd- och tankinfrastruktur samt energieffektivitet i användarfasen.

Vem kan söka?

Forskningsorganisationer, företag, offentliga och ideella organisationer. Samtliga projekt ska bestå av minst 2 parter.

Hur mycket kan ni söka?

FFI beviljar bidrag om max 50 procent för delprogrammet. Projekt ska ha minst 25 procent näringslivsfinansiering. Maxbelopp för mindre studier är 500 000 kronor.

Viktiga datum

 • Länkar

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Adam Mickiewicz

  Utlysningsansvarig

  +16-542 06 30

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Diarienummer 2023-03983

  Statistik för sidan