Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Individrörlighet för tillämpad AI, automation och datadelning 2023

I det här erbjudandet kan ni söka finansiering för personrörlighet mellan Sverige och Frankrike, Tyskland, Kanada, USA, Brasilien, Korea eller Israel, i syfte att skapa samverkan och öka kunskapen om AI inom er organisation. Skicka in din ansökan snart för att öka möjligheten att få medel! Ansökningar bedöms löpande och den totala budgeten är begränsad, så vänta inte tills utlysningen stänger. Vår ambition är att meddela beslut inom två månader efter ansökan har skickats in.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Individrörlighet mellan svenska aktörer och aktörer i Frankrike, Tyskland, Kanada, USA, Brasilien, Korea eller Israel. Syftet med utlysningen är att öka organisationens AI-kompetens och inleda långvarigt samarbete.

Vem kan söka?

Företag, offentliga organisationer och forskningsorganisationer

Hur mycket kan ni söka?

Maximalt bidrag som kan sökas är 500 000 kronor. Observera att motsvarande medfinansiering krävs.

Viktiga datum

Ni kan skicka in ansökan när som helst under perioden 7 februari till 5 september klockan 14.00. Vi bedömer ansökningar löpande.  

 • Öka dina kunskaper om AI i ett annat land

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Se videon på separat webbplats i separat fönster

  Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni logga in och fylla i en ansökan i vår e-tjänst för ansökningar. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

  Ladda ner mallar för bilagor

  Här kan ni ladda ner de mallar som ni behöver bifoga ansökan.

  Påbörja ansökan i god tid

  Tänk på att det tar tid att göra en ansökan. Att fylla i alla mallar kan ta flera dagar, eftersom de bygger på analyser ni ska göra. Börja därför ansökan i god tid. Ni kan börja fylla i uppgifter, spara och fortsätta vid ett senare tillfälle.

  När ansökan är färdig markerar ni den som klar. Om ni låser upp ansökan, måste ni sedan klarmarkera den för att den ska registreras när utlysningen stänger. 

  Detta händer när ni skickat in er ansökan

  När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar. Om du inte har fått en bekräftelse inom 24 timmar efter att du skickat in din ansökan så hör av dig till oss.

  När ansökan är inskickad, kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Teknisk support

  Tekniska frågor om e-tjänsterna

  Finansierade projekt

  Diarienummer 2022-03848

  Statistik för sidan