Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Film 1 - Analys utifrån ett systemperspektiv

Publicerad: 23 oktober 2023

Analys utifrån ett systemperspektiv innehåller delarna Teknik, produkter & processer, Affärsmodeller, Infrastruktur & produktionssystem, Lagar & Regler och Kultur & Värderingar. Se hur ni analysera bäst utifrån ett systemperspektiv.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 23 oktober 2023

Statistik för sidan