Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

KliMATomställning - fler måltider för en levande planet

Publicerad: 8 december 2022

Med projektet vill vi fördubbla antalet som använder Världsnaturfonden WWF:s koncept "One Planet Plate" och få in nya aktörer - civilsamhället, skolor, restauranger, myndigheter - alla som äter mat och levererar måltider.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 8 december 2022

Statistik för sidan