Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Kyrkan som trygghetspunkt

Uppdaterad: 1 december 2022 | Publicerad: 23 november 2022

Genom att nyttja Svenska kyrkans stora geografiska spridning kan rollen som krishanteringscentrum breddas från social krishantering för att även utgöra trygghetspunkt för vatten, el, värme och kommunikation. Detta stärker lokalsamhällets beredskap för klimatrelaterade, eller andra katastrofer, på nationell basis.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 1 december 2022

Statistik för sidan