Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

The Innovation Playbook - an introduction

Uppdaterad: 23 augusti 2023 | Publicerad: 15 september 2022

Handboken Innovation playbook är framtagen för att hjälpa beslutsfattare att omsätta OECD:s deklaration om innovation inom den offentliga sektorn i praktiken. I filmen får du veta mer om hur du använder OECD-organet OPSI:s Innovation playbook som ett praktiskt instrument i innovationsarbetet.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 23 augusti 2023

Statistik för sidan