Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hållbar utveckling kräver internationellt samarbete

Publicerad: 17 februari 2022

Samskapande, samarbete och delaktighet är ryggraden i det svenska innovationssystemet. För att möta utmaningar och bygga motståndskraftiga, hållbara samhällen är samarbete mellan nations- och sektorsgränser helt nödvändigt. Stina Billinger, statssekreterare hos näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson på Sweden Innovation Days den 19 januari 2022.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 17 februari 2022

Statistik för sidan