Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

TINC våren 2018

Diarienummer
Koordinator Automatch AB
Bidrag från Vinnova 158 000 kronor
Projektets löptid april 2018 - maj 2018
Status Avslutat
Utlysning Acceleration Tech Incubator

Syfte och mål

Ta fram en ny digital plattform för LinkedIn, Hemsida, Twitter samt Instagram, samt skapade en strategi och modell för försäljning via sociala medier. Arbeta fram ett presentationsunderlag för investerare samt ny pitch. Påbörja samarbete med IPM företag på topp 10 listan. Ha möten med företag på topp 50 listan av företag som har flest patentansökningar via USPTO.

Resultat och förväntade effekter

Etablerade kontakt med flera företag på topp 300 listan för flest patentansökningar i USA, haft möten med flera patentbyråer på USA topp 50 listan, Initierat samarbete med Innovation Platform Management (IPM) system på topp 10 listan i USA.

Upplägg och genomförande

Vi fick en genomlysning av vår verksamhet samt affärsupplägg via mentorerna i programmet. Vi sonderade nätverk och byggde relationer via Nordic Innovation House och deras kontaktnät. Vi fick en förståelse om den amerikanska marknaden genom föreläsningar, workshops samt organiserad events.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 17 april 2018

Diarienummer 2018-02297

Statistik för sidan