Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Simumatik Hannover mässa

Diarienummer
Koordinator Simumatik AB
Bidrag från Vinnova 15 000 kronor
Projektets löptid maj 2019 - juni 2019
Status Avslutat

Viktiga resultat som projektet gav

Målet med resan, i första hand, har varit att genomföra en marknadsanalys och följa teknikens utveckling i världens största automations mässan. Vi har konstaterat att konkurrenterna har inte gjort någon innovativt utveckling. Samtidigt, vi vilje demonstrera vår prototyp framför olika målgrupper och ettablera relationer med möjliga partners. Vi har kunnat göra detta tack till en bra placering av vår monter. Vi förväntade oss även att kunna lära oss från andra Startups och det har varit en riktigt bra upplevelse och vi har kunnat ettablera relationer med några av dem.

Långsiktiga effekter som förväntas

Vi har: - ettablerat relationer med möjliga kunder, partners och andra startups, - veriferat den marknadsanalys som vi har tidigare gjort och följt vår konkurrenter, - lärt oss om möjligheterna att delta i en mässa och ta med oss den erfarenhet till framtiden. Just nu har vi en intressant lista med användare som vill börja att sammarbeta med oss under utvecklingen av vår produkt och som kommer att vara vår första kunder.

Upplägg och genomförande

Under hela veckan på mässan vi har: - demonstrera vår prototyp i Automation Regionens monter och träffa möjliga kunder. - följt vår konkurrenter och analiserat deras produkter och senaste utveckling. - ettablera relationer och skaffa kontakter med möjliga partners. - pitcha och demonstrera på olika tillfälle som Ignite och Swedish Co-lab har arrangerat. - besöka Volkswagens innovation lab och pitcha om vår produkt.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 10 maj 2019

Diarienummer 2019-02673

Statistik för sidan