Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

French-Swedish Life Science Days Amferia AB

Diarienummer
Koordinator AMFERIA AB
Bidrag från Vinnova 15 000 kronor
Projektets löptid september 2019 - oktober 2019
Status Avslutat

Viktiga resultat som projektet gav

Syftet var att öka Amferias synlighet i Frankrike och undersöka partnerskap inom med-tech i samband med produktion och affärssamarbete. Vi pitchade till franska och svenska ekosystem, särskilt företag inom sårvård och investerare. Amferia hade positiva diskussioner om potentiella samarbeten med sårvårdsföretag och potentiella tillverkningspartners där synergier kan finnas. För det tredje pratade Amferia med franska investerare som är aktiva inom livsvetenskap som kommer att hjälpa oss att expandera över Europa i framtiden.

Långsiktiga effekter som förväntas

De förväntade resultaten är att Amferia bygger potentiella affärssamarbeten i linje med ett framtida EU-projekt och också etablerar produktionskapacitet inom Europa för sin sårvårdsportfölj. Dessutom öppnar exponeringen för den franska marknaden nya marknader med konsument- och kliniskt utrymme.

Upplägg och genomförande

Evenemang gav möjlighet att lämna Amferia för flera potentiella intressenter och möjliggöra en-till-ett-möten med både investerare, potentiella affärspartner inom läkemedels- och medicintekniska företag och kontraktstillverkningsföretag. Evenemanget organiserades under två dagar med separata sessioner för 1-1 möten och pitching. Välorganiserat evenemang och Amferia fick positiv feedback. Dessutom fick Amferia en klar uppfattning om hur EU: s finansieringssystem fungerar och vem som kan vara potentiella samarbetspartners för ett framtida projekt.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 11 september 2019

Diarienummer 2019-04404

Statistik för sidan