Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Årets första utlysningar och möten - hela listan

Ett nytt år av innovation för hållbarhet tar sin början hos Vinnova! Vi presenterar här en sammanställning av årets första utlysningar och möten, som öppnar dörrar för nya projekt och samarbeten inom innovation och utveckling.

Vi har just nu 39 erbjudanden om finansiering inom allt från banbrytande teknik till gestaltning av framtidens lösningar. Anmäl dig till våra möten för att lära dig mer och träffa samarbetspartners. Här kan du utorska våra erbjudanden och söka finansiering.

För fullständiga detaljer och vägledning om hur du ansöker, följ länkarna i listan. Glöm inte att att vi publicerar erbjudanden löpande på vår webbplats.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 25 januari 2024

Statistik för sidan