Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Deeptech och banbrytande teknik på Sweden innovation days 2024

Sweden Innovation Days är tillbaka för fjärde året, hoppas vi ses 20-21 mars 2024!

Sweden Innovation Days – en kostnadsfri digital konferens där vi vill visa upp Sverige som innovationsland. Denna gång med fokus på hur vi kan möjliggöra innovation som har en betydande inverkan på samhälle, miljö och ekonomi.

Trots att Sverige är ett av världens främsta länder när det kommer till innovation behöver vi ständigt sträva efter att förbättra hur vi arbetar med innovativa lösningar, både strategiskt och praktiskt. Vi vill att andra länder ska välja Sverige som ett attraktivt innovationsland att samarbeta med.

Syftet med Sweden Innovation Days är att erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap samt träffa internationella partners. Oavsett om du är en startup, företag, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet, finns det något på detta evenemang för alla. Vi behöver alla vara med på innovationsresan! Missa inte Sweden Innovation Days 2024!

Under dessa två dagar kommer vi i vårt program kommer flera av våra talare att lyfta deeptech och banbrytande teknik. Nedan följer ett urval från programmet.

Glöm inte att anmäla dig till Sweden Innovation Days, här kan du läsa mer om programmet, talare och hur du anmäler dig:

Sweden Innovation Days | Gratis digitalt event | 20-21 March 2024

Kalenderhändelser

Frågor?

Om ni har frågor kontakta gärna någon av oss.

Marianne Löfgren

Kommunikationsstrateg

+46 8 473 32 29

Hilda Hellgren

Handläggare

+46 8 473 31 13

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 mars 2024

Statistik för sidan