Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

6G - Möjliggörande av ett resilient cyber-fysiskt kontinuum

Lyssna på Mikael Prytz den 21 mars kl 14.20 och hans programpunkt om 6G och möjliggörande av ett resilient cyber-fysiskt kontinuum som är ett seminarium på engelska (6G - Enabling a resilient cyber-physical continuum).

                             Avancerad_digitalisering_cai412-51603.jpg

 

Under de kommande åren kommer samhällen och företag att genomgå stora förvandlingar såsom elektrifiering, gröna revolutionen och effektivisering genom automation. Högpresterande 5G-nätverk i en öppen arkitektur med öppna gränssnitt och öppna API:er utgör grunden för digitalisering och förändring.

Medan 5G fortsätter att utvecklas bör vi sträcka oss ännu längre med 6G. Vår vision för 6G bygger på önskan att skapa en sömlös verklighet där de digitala och fysiska världarna som vi känner dem idag har smält samman.

6G kommer att göra det möjligt att röra sig fritt i det cyber-fysiska kontinuumet, mellan den anslutna fysiska världen av sinnen, handlingar och upplevelser, och dess programmerbara digitala representation.

Lyssna på Mikael Prytz, Director Research Area Networks på Ericsson Research den 21 mars kl 14.20

Frågor?

Om ni har frågor kontakta gärna någon av oss.

Marianne Löfgren

Kommunikationsstrateg

+46 8 473 32 29

Hilda Hellgren

Handläggare

+46 8 473 31 13

Senast uppdaterad 8 mars 2024

Statistik för sidan