Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte: Impact Innovations erbjudande Utforma framtidens platser

Arrangör: Shift Sweden Digitalt tis 18 jun 2024 kl. 13:00-14:00

Välkommen till ett informationsmöte om Impact Innovations erbjudande Framtidens platser - framtidsvisioner för attraktiva, tillgängliga och hållbara samhällen - en utlysning inom programmet ShiftSweden.

På det här informationsmötet går vi igenom erbjudande och svarar på frågor.

Klicka här för att ansluta till mötet

Erbjudandet riktar sig till aktörer som vill utforma visioner om framtidens attraktiva och tillgängliga samhällen med hjälp av metoder inom strategisk framsyn. Tvärdisciplinära samverkansprojekt med kompetenser inom metoder för framsyn, mobilitet och/eller samhällsbyggnad.

Utifrån ShiftSwedens mission och tre skiften ska projekten stimulera förmågan att utmana och föreställa oss olika framtider, skapa diskussion och bidra i formandet av framtidens hållbara samhälle.

Mötet är digitalt och arrangeras av ShiftSweden. Välkommen att dela tisdag18 juni klockan 13-14.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Till erbjudandet Framtidens platser

Läs hela erbjudandet från Impact Innovation.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 3 juni 2024

Statistik för sidan