Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om utlysningen för validering av forskning inom avancerad digitalisering i verklig miljö

Arrangör: Vinnova Digitalt, Digitalt via Teams ons 27 mar 2024 kl. 09:00-10:00

Behöver du validera forskningsresultat inom avancerad digitalisering för att kunna ta nästa steg mot innovation och tillämpning? I vår nya utlysning kan du söka finansiering för validering i verkliga eller verklighetslika industriella miljöer. På det här informationsmötet går vi igenom erbjudandet och svarar på dina frågor. Välkommen!

Film från informationsmötet

Utlysningen Validera forskning inom avancerad digitalisering i verklig miljö är relevant för aktörer som har behov av validering för att kunna ta fortsatta steg från forskning till utveckling och kommersialisering. Projekten ska bottna i ett industribehov kopplat till avancerad digitalisering. 

Du som söker ska vara en del av ett konsortium med aktörer från både forskning och industri som tillsammans hittat gemensamma behov av att testa forskningsresultat i en verklig miljö. Forskningsaktörerna kan vara från akademin eller industri. 

Hela utlysningstexten: Validera forskning inom avancerad digitalisering i verklig miljö

Praktisk information

På informationsmötet får du ta del av en presentation av utlysningen och möjlighet att ställa frågor. 

Ingen föranmälan krävs. 
 
Anslut till mötet

Avancerad digitalisering

Utlysningen är en del av programmet Avancerad digitalisering, en nationell storsatsning av Vinnova tillsammans med industripartners under ledning av Teknikföretagen.

Besök Avancerad digitaliserings webbplats

 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Om du undrar något om utlysningen är du välkommen att kontakta ansvariga handläggare.

Staffan Nyström

Handläggare

+46 8 473 30 97

Anna Ottenhall

Handläggare

+46 8 473 30 71

Senast uppdaterad 22 april 2024

Statistik för sidan