Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Horisont Europa: vad, varför och hur?

Nobel, Mäster Samuelsgatan 56 4 tr och digitalt via Teams ons 13 mar 2024 kl. 13:00-14:30

Lär dig mer om grunderna i Horisont Europa! Vilka finansieringsmöjligheter finns och hur fungerar programmet egentligen? Vinnova vägleder genom EU:s ramprogram och EU:s webbportal för att du ska känna igen strukturen, hitta rätt utlysning och se möjligheterna för dig och din forskning/organisation.

Med ramprogrammet Horisont Europa fortsätter EU arbetet med att stärka effekten av forskning och innovation som tar sig an stora globala samhällsutmaningar. Horisont Europa har en budget på över 95 miljarder euro och pågår 2021–2027. Varmt välkommen att delta på detta informationsmöte där vi förklarar ramprogrammets struktur och innehåll. Registrering från 12:30.

Horisont Europa är till för alla typer av organisationer (näringsliv, offentlig sektor, forskningsinstitut, universitet, högskolor, företag, industri och civilsamhälle). Programmet har fokus på vetenskaplig excellens, teknisk utveckling och innovation, samt resultat som bidrar till att lösa gemensamma samhällsutmaningar.


Övergripande agenda:
  • Introduktion till Horisont Europa
  • Vilka möjligheter finns det och vilket stöd kan jag få?
  • Frågestund
  • Hur hittar jag rätt?
  • Frågestund                        
     

Observera att det här är ett hybridmöte och att det kommer att hållas på svenska. Vi har begränsat antal platser: max 50 deltagare på plats och max 300 digitala deltagare. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista. Mötet kommer inte att spelas in.

Vi avslutar med fika och möjlighet till nätverkande för de som deltar på plats.

Kommande event!

Det finns fler möjigheter att lära sig mer om Horisont Europa! Här är några kommande event som vi anordnar:

  

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Åsa Fritzon

Nationell kontaktperson (NCP) / Handläggare

+46 8 473 32 28

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 14 mars 2024

Statistik för sidan