Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Techarenan 2024 - pitchtävling och monter

Friends Arena/Strawberry Arena tor 22 feb - fre 23 feb 2024

Under Techarenan 22-23 februari arrangerar Vinnova ett sidoevent med pitchtävling och möjlighet att mingla med våra ansvariga handläggare för olika erbjudanden inom deeptech. Vi presenterar också några insikter från vårt policyseminarium om vad deeptech egentligen är. I Vinnovas monter kan du lära dig mer om deeptech och banbrytande teknik. 

Sverige har under de senaste decennierna befäst sig som ett globalt innovationskraftverk som gett upphov till branschledande företag och ett starkt entreprenöriellt ekosystem, inklusive entreprenörer, inkubatorer, investerare, företag, universitet, statliga organ och tekniska talanger. Det har dock aldrig funnits ett teknikevenemang i Sverige som matchar denna otroliga produktion av innovation och entreprenörskap i världsklass. Tills nu. Vinnova är en stolt partner till Techarenan och vi ser fram emot att träffa dig där!

Den 22-23 februari 2024 på Friends Arena/Strawberry Arena i Stockholm samlar Techarenan tusentals företagsledare, investerare, entreprenörer och beslutsfattare för att nätverka och engagera sig i diskussioner om innovation, entreprenörskap, hållbarhet, teknologi och globala megatrender.

Torsdag 22 februari

Under torsdagen klockan 10:35 håller Massimo Portincaso, CEO & Co-Founder Arsenale Bioyards Srl å Vinnovas vägnar en keynote på BRIGHT STAGE under parollen ”Deep Tech is Dead, Long Live Deep Tech”. 

Programpunkter - Vinnovas monter

Vinnovas monter är öppen hela dagen (kl 9-17) för allmän information och erbjuder följande särskilda programpunkter med fokus på deeptech och banbrytande teknik:  

  • 09:00-10:00 – Framsyn - Att leda från framtiden 
  • 11:00-12:00 – Internationalisering på Vinnova
  • 13:00-14:00 – Hur jämställdhet främjar innovation
  • 14:00-15:00 –  Vinnovas satsningar på deeptech och banbrytande teknik 

Fredag 23 februari

Under fredagen arrangerar Vinnova ett sidoevent med pitchtävling, i West Lounge C412. Vinnovas monter, där du kan träffa oss och prata deeptech, är öppen hela dagen (kl 9-17).

Agenda - Vinnovas sidoevent
  • 08.30-09.00 – Registrering och frukost
  • 09.00-11.30  – Pitchtävling och scenprogram om framsyn
  • 11.30-11.40 – Vinnarna annonseras
  • 11:40-11:45 – Avrundning
  • 11:45-12:30 – Mingla med Vinnova och de pitchande bolagen för att lära mer om finansieringsmöjligheter 

Plats: West Lounge C412 

Eventet vänder sig till dig med intresse av att lära dig mer om deeptech och att investera i deeptechbolag - och till deeptechbolag som söker investering. Eventet är öppet för alla enligt principen först till kvarn. Det finns 80 platser och du anmäler dig via Techarenans eventplattform: The Tech Arena 2024

Programpunkter - Vinnovas monter

Vinnovas monter är öppen hela dagen (kl 9-17) för allmän information och erbjuder följande särskilda programpunkter med fokus på deeptech och banbrytande teknik: 

  • 12:00-13:00 – EU-finansiering
  • 13:00-14:00 – Avancerad digitalisering
  • 15:00-16:00 –  Vinnovas satsningar på deep tech och banbrytande teknik 

Mer information om eventet

Techarenan: Entrepreneurship and Innovation Platform

______________________________________________________________

Vad är deeptech?

Deeptech handlar om utveckling och användning av framsteg inom forskning och avancerad teknik. Deeptech-lösningar tar sig an stora samhällsutmaningar och tar ofta lång tid att utveckla. När de väl nått sitt mål har de stor internationell marknadspotential.

Eftersom deeptech-bolag arbetar med banbrytande teknik som kräver intensiv forskning och utveckling har de ett stort kapitalbehov för att gå från idé till marknad. De erbjuder lösningar på våra mest angelägna utmaningar i samhälle och ekonomin. Och de skapar förutsättningar för att radikalt förnya och förbättra näringslivets produktivitet, tillväxt och internationella konkurrenskraft.

Delta i utvecklingen

Deeptech är avgörande för utvecklingen av Sveriges välstånd, resiliens och säkerhet. Deeptech-innovationer utmanar och förändrar förutsättningar för hela branscher och ekonomier på global nivå.

Här hittar du erbjudanden och möten som relaterar till deeptech, banbrytande teknik och nya företag. Du hittar också fördjupad kunskap om hur Vinnova arbetar för att stötta innovation.

Erbjudanden och möten - deeptech och nya företag

Erbjudanden och möten inom banbrytande teknik

______________________________________________________________

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Moa Persdotter

Handläggare

+46 8 473 30 17

Josefin van der Meer

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 32 64

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 20 februari 2024

Statistik för sidan