Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Nationellt informationsmöte: första utlysningen inom det europeiska partnerskapet för Personalised Medicine

Digitalt tis 30 jan 2024 kl. 14:00-15:00

Det europeiska partnerskapet Personalised Medicine, EP PerMed, ska accelerera utvecklingen av precisionsmedicin i Europa. På detta informationsmöte får du som svensk aktör veta mer om partnerskapet och den första utlysningen 2024.

Utlysningen stödjer forskning och utveckling som främjar identifiering eller validering av målmolekyler för individanpassade strategier för behandling och prevention. Forskning om biomarkörer måste ingå som en del i det föreslagna projektet.

Mötet vänder sig till svenska aktörer inom akademi, offentlig sektor, institut, idéburna organisationer eller industri som är intresserade av partnerskapet och att skicka in en ansökan till utlysningen. Vinnova finansierar svenskt deltagande i utlysningen.

Notera även att EP PerMed har ett informationsmöte om utlysningen den15 januari kl 14.00-15.40.
Registrering  senast 12 januari för att delta.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Digitalt N: 60.76252201667057 E: 23.344333923339832 (Visa på karta)

Frågor?

Anna-Carin Christoffersson

Handläggare

+46 8 473 31 17

Veneta Belivanova

Administratör

+ 464733195

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 12 februari 2024

Statistik för sidan