Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

I fokus – om innovation och upphandling: Tema solceller och solenergi

Arrangör: Vinnova, PRV, Upphandlingsmyndigheten och Afori Digitalt, Webbsändning fre 8 sep 2023 kl. 09:00-10:30

Många kommuner planerar för investeringar i solenergi som en del i övergången till fossilfrihet, samt som en del i en elförsörjningsberedskap. Så vad ligger i framkant och hur upphandlar vi hållbart?

FÖLJ MÖTET HÄR

En investering i solenergi kan handla om allt från vilken solcellsteknik som ska köpas in till lagring och nätlösningar, till att utforma värde-/ affärsmodeller, skapa energigemenskaper och även omfatta säkerhets- och resiliensaspekter. 

Vi kommer belysa olika perspektiv på solenergi och solceller, bland annat hållbarhetsfrågor och patentlandskapet. Webbinariet riktar sig till dig som är inblandad eller intresserad av investeringar i solenergi i region, kommun, fastighetsbolag mm. 

Medverkande (kommer att uppdateras)

  • Nina Widmark, Vinnova
  • Jenny Engström, Vinnova
  • Ola Stjärnborg, Upphandlingsmyndigheten
  • Charlott Galant, PRV
  • Linda Swirtun, AFORI

Välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Nina Widmark

Handläggare

+46 8 473 30 52

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 september 2023

Statistik för sidan