Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Accelerera näringslivets klimatomställning - Vinnovas inspel till forsknings- och innovationspropositionen

Arrangör: Vinnova Digitalt tor 14 sep 2023 kl. 11:00-11:45

Näringslivets klimatomställning och hur den kan påskyndas är ett fokusområde för Vinnovas inspel till den kommande forsknings- och innovationspropositionen. Här kan du följa med i direktsändningen där du bland annat kan lyssna på representanter från LKAB, Green-On och Heart Aerospace och hur de ser på viktiga frågeställningar på området.

Följ seminariet digitalt den 14 september

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Här kan du följa seminariet Accelerera näringslivets klimatomställning digitalt från klockan 11 den 14 september. Detta är det första av flera seminarier om Vinnovas inspel till forsknings- och innovationspropositionen.

Vinnova har fått i uppdrag av regeringen att i oktober lämna in analys och förslag till den kommande forsknings- och innovationspropositionen, ett förslag från regering till riksdag som tas fram vart fjärde år. Inför inlämningen håller vi flera seminarier med olika tematiker där vi presenterar våra tänkta förslag och analyser.

Vi börjar med att prata om temat näringslivets klimatomställning torsdag 14 september kl 11.00. Frågeställningarna handlar till exempel om:

  • Vad behöver företagen som ska accelerera innovationstakten för omställning?
  • Hur kan offentliga satsningar bidra?
  • Hur fungerar det i andra länder?

I seminariet medverkar bland andra Darja Isaksson, Vinnovas generaldirektör, Jenny Greberg från LKAB, Annette Granéli, Green-On och Christoffer Lewandowski, Heart Aerospace.

Vem eventet vänder sig till

Det här är ett seminarium för dig som är intresserad av policyfrågor och politik som rör innovation, forskning, näringsliv och hållbarhet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Sofia Rickberg, Vinnova

Kommunikationspartner

+46 8 473 31 87

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 11 oktober 2023

Statistik för sidan