Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om EU- ”Competence Centre” inom Chips Joint Undertaking (Chips JU)

Arrangör: Vinnova Mäster Samuelsgatan 56, 101 20 Stockholm, Sweden ons 23 aug 2023 kl. 09:30-13:00

Välkommen till ett informationsmöte om EU-”Competence Centre” inom halvledare i det kommande europeiska programmet Chips Joint Undertaking (Chips JU). Vi går igenom uppdaterad information från EU-kommissionen om villkor och processer

Detta är ett hybridmöte där du kan delta digitalt via Teams eller fysiskt hos Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm. Antal platser för deltagande på plats är begränsat, först till kvarn gäller. När du anmält dig kommer du att få ett bekräftelsemejl med en länk till mötet. Mötet kommer att hållas på svenska och kommer inte att spelas in. 

Länk till anmälan publiceras inom kort på denna webbsida.

Vi vänder oss till er som har konkreta planer på att delta i den nationella nomineringsprocessen och koordinera ett EU-”Competence Centre” inom halvledare.

Vinnova planerar att finansiera etablering av ett EU-”Competence Centre” i Sverige. Det föregås av en öppen och transparent nationell process inför Vinnovas nominering.

Det pågående EU-partnerskapsprogrammet Key Digital Technologies (KDT) JU kommer att omformas till Chips JU. Chips JU kommer att bli ett större partnerskapsprogram med flera olika insatser, som till exempel ett europeiskt nätverk av ”Competence Centre” inom halvledarteknologier.

EU-kommissionen lanserade i februari 2022 Chips Act med målsättning att förstärka Europas konkurrenskraft och resiliens inom halvledarteknologier och applikationer samt för att stödja grön och digital omställning. Finansiering av svenskt ”Competence Centre” kommer från EU-kommissionen och den svenska staten via Vinnova.

Mer om mötet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33263290000001 E: 18.0611227 (Visa på karta)

Frågor?

Adela Saavedra Granholm

Handläggare

+46 8 473 31 50

Lars Gustafsson

Handläggare

+46 8 473 32 12

Sverker Brundin

Handläggare

+46 8 473 31 97

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 8 september 2023

Statistik för sidan