Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Inspiration för finansierings- och innovationsmöjligheter inom digitalisering i ett internationellt sammanhang

Arrangör: Vinnova Digitalt via Teams fre 17 feb 2023 kl. 09:00-10:30

Välkommen till ett informationsmöte om diverse finansierings- och innovations möjligheter som främjar digitalisering i ett internationellt sammanhang. Eventet har flera korta presentationer om aktiviteter som Vinnova fokuserar på inom digitalisering och internationalisering.

Internationellt samarbete är avgörande för att gemensamt möta de globala utmaningarna som vi står inför. Digitalisering spelar en nyckelroll för att säkerställa en människo-centrerad och hållbar framtid för medborgarna och ekonomin.

Under mötet kommer flera internationella program som Vinnova jobbar med att bjuda på ett ”smakprov” på möjligheter inom digitalisering och internationalisering.

Vem vänder sig mötet till?

Intressenter från alla typer av organisationer som jobbar med innovation och vill veta mer om digitalisering och internationalisering i Horisont Europa, Eureka och Eurostars, samt Vinnovas utpekade länder.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Jeannette Spühler

Nationell kontaktperson på Vinnova

+46 8 473 32 57

Johan Lindberg

Nationell kontaktperson, Vinnova

+46 8 454 64 53

Senast uppdaterad 21 februari 2023

Statistik för sidan