Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Konferens om partnerskap mellan stora och små företag i transportindustrin

Arrangör: FFI Accelerate Startup Partnership Lindholmspiren 2, 417 56 Göteborg, Sweden, (Zenseact House, ingång från Lindholmsallén) ons 7 sep 2022 kl. 10:00-12:00

Välkommen till en konferens för att lära dig mer om de bästa metoderna för partnerskap mellan stora och små företag inom transportindustrin. AB Volvo, Scania, Volvo Car Group och ett par startups delar med sig av insikter och lärdomar.

Den 7 september är du välkommen till Lindholmen i Göteborg och online för en konferens med diskussion och erfarenhetsutbyte om samarbeten mellan fordonstillverkare och startups inom transportindustrin. Eventet sker inom ramen för FFI-satsningen Accelerate Startup Partnership.

Erfarenheten visar att partnerskap mellan stora och små företag skapar värde för båda parter. Stora företag får tillgång till innovation i snabba cykler samt ny teknik, nya affärsmodeller och ny kompetens. Små och medelstora företag får en ingång till en potentiell kund samt tillgång till erfarenhet av branschen, industrialisering, uppskalning och tillgång till nya marknader.

Bland talarna finns:

  • Helene Niklasson, Head of CampX by Volvo Group
  • Andrea Wetterberg, Director Strategy & Portfolio Management, Service Portfolio & Delivery på Scania Group
  • Guillaume Cabrère, Head, Open Innovation Arena på Volvo Cars
  • Björn Remneland Wikhamn, universitetslektor Institutionen för företagsekonomi vid Göteborgs universitet
  • Glenn Gran, områdesledare Ekosystem för innovativa företag, Vinnova

 

Medverka på plats eller digitalt

Det går att delta i konferensen (och påföljande lunch) på plats i Göteborg eller digitalt:

  • För att delta på plats, anmäl dig senast den 25 augusti
  • För att delta digitalt, anmäl dig senast den 5 september

 

Om Accelerate Startup Partnership

Accelerate Startup Partnership har pågått i cirka ett och ett halvt år och finansieras via samarbetsprogrammet FFI (Fordonsstrategisk forskning och innovation). Satsningens syfte är att underlätta och påskynda partnerskap mellan svenska fordonstillverkare och små och medelstora företag inom transportbranschen. Medverkande är AB Volvo (CampX by Volvo Group), Scania, Volvo Car Group, Combient Foundry, MobilityXlab, FKG och Handelshögskolan i Göteborg.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Göteborg N: 57.7084767 E: 11.9402422 (Visa på karta)

Frågor?

Kontakt för mer information om satsningen Accelerate Startup Partnership, se nedan. För frågor kring konferensen, vänligen använd kontaktuppgifterna via anmälningslänken.

Eric Wallgren

Handläggare

+46 8 473 30 96

Senast uppdaterad 6 september 2022

Statistik för sidan