Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 19 september kl 16.30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 20 september kl 8.00.

Informationsmöte för sökande till Eurostars

Arrangör: Team Eurostar/Vinnova Digitalt mån 27 jun 2022 kl. 10:00-10:45

Välkommen på informationsmöte om Eurostars. Ett program som främst riktar sig till innovativa små och medelstora företag som ingår i internationella projekt.

Det går att söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster. Via internationellt samarbete ger Eurostars tillgång till ny kunskap, samarbeten och möjligheter att testa nya marknader.

Genom Eurostars kan du söka finansiering för marknadsnära forsknings- och innovationsprojekt inom alla tematiska teknikområden. Ert projekt ska leda till marknadsintroduktion av en produkt, tjänst eller process. Eurostars aktuella erbjudande är öppet mellan 14 juli och 15 september.

Under informationsmötet berättar vi om programmet och vad som gäller för svenska deltagare samt vad som är nytt i och med den nya programperioden. Det finns också möjlighet att ställa frågor.

Här hittar du utlysningen Eurostars höst 2022

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Melike Günes

Administratör

+46 8 473 31 30

Utlysningen Eurostars - höst 2022

Senast uppdaterad 10 juni 2022