Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Xecs: Om internationella samverkansprojekt inom elektroniska komponenter och system för hållbar digital transformation

Arrangör: Vinnova Digitalt fre 14 jan 2022 kl. 10:00-11:30

Ett webbinarium för svenska aktörer om det europeiska perspektivet på smarta elektroniska komponenter och system.

Webbinarium om utlysningen EUREKA Xecs Call 2022 - Internationella samverkansprojekt inom elektroniska komponenter och system för hållbar digital transformation. Under webbinariet kommer vi gå igenom

  • Utlysningen
  • Möjligheter till finansiering genom Vinnova
  • Att utveckla projektförslag och hitta partners

Anmälan och länk till mötet

När du har anmält dig får du en bekräftelse via mail med en detaljerad agenda och en personlig länk för att komma åt webbseminariet.

Xecs och Eureka

Xecs är ett internationellt innovationskluster för elektroniska komponenter och system. Klustret är en del av Eureka nätverket där generiska tekniker med stor betydelse för den hållbara digital transformationen och den europeiska konkurrenskraften tas fram. Utlysningen ska stödja internationella samarbetsprojekt med aktörer längs hela värdekedjan för innovativa elektroniksystem.

Vinnova är nationell kontaktpunkt för Eureka-kluster där Xecs ingår. Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet och nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation. 

Vinnovas uppgift är att bidra till hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation. Det görs främst genom att ge bidrag till innovationsprojekt och till forskning som behövs för att utveckla nya lösningar. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Frédéric Pillot

Handläggare

+46 8 473 32 01

Adela Saavedra Granholm

Handläggare

+46 8 473 31 50

Thorbjörn Ebefors

Bitr. Programchef Smartare Elektroniksystem

+46 70 857 31 10

Senast uppdaterad 13 december 2021

Statistik för sidan