Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om utlysningen Social hållbarhet i den fysiska miljön

Virtuella tis 20 apr 2021 kl. 09:00-10:00

Välkommen på informationsmöte om utlysningen Social hållbarhet i den fysiska miljön - insatser som utvecklar sociala värden i samhällen och städer. På mötet kommer vi att beskriva utlysningens syfte och mål. Det kommer också finnas möjligheter att ställa frågor.

Med utlysningen vill vi ebjuda aktörer möjlighet att undersöka, utveckla och testa lösningar som syftar till att sociala perspektiv och värden ska lyftas upp och stärkas i utvecklingen av den fysiska miljön.   

Den fysiska miljöns utformning har stor påverkan på hur vi lever våra liv och på vårt välbefinnande. Genom att sociala värden prioriteras tillsammans med ekologiska och ekonomiska värden kan vi skapa ett hållbart samhälle. När vi stärker och prioriterar social värden i den fysiska miljön kan vi bland annat skapa bättre förutsättningar för integration, tillgång till bostäder med rimliga hyror, minskad ensamhet, förbättrad folkhälsa och en känsla av trygghet. 

Social hållbarhet är inte ett nytt fenomen i samhällsplaneringen utan något som utvecklas kontinuerligt. Denna utlysning vill främja aktörer och innovationer som syftar till att ta nästa steg i utveckling och implementering av modeller och  arbetssätt med målet att integrera sociala värden i utvecklingen av fysisk miljö. 

Gå direkt till mötet genom möteslänken

Delta i mötet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 19 april 2021

Statistik för sidan