Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digitalt informationsmöte om EU:s Green Deal-utlysning

Virtuella ons 9 sep 2020 kl. 10:00-11:30

Planerar du att delta i ett europeiskt forsknings- och innovationsprojekt inom den europeiska gröna given? Anmäl dig då till detta digitala informationsmöte, den 9 september, som arrangeras av Vinnova, tillsammans med Formas och Energimyndigheten.

Vi kommer att informera om innehållet och den politiska kontexten till EU-kommissionens nya satsning, med preliminärt öppningsdatum i september 2020. Utlysningen, som ligger inom Horisont 2020, omfattar ca 1 miljard euro.

Green Deal-utlysningen syftar till att ge påtagliga resultat inom en relativt kort tidsram. För att kunna skapa nytta och synlighet för medborgarna fokuserar utlysningen på konkreta resultat baserat på de huvudsakliga prioriteringarna inom EU:s Green Deal.

Agenda

  • Introduktion till EU:s Green Deal och utlysningen
  • Kort om utlysningens fokusområden
  • Möjlighet till frågor
  • Nästa steg - vilket stöd kan jag få?

Mötet kommer att hållas på svenska via Microsoft Teams.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Mimmi Magnusson

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 30 06

Senast uppdaterad 10 september 2020

Statistik för sidan