Save the date: Digital hearing om förslaget till strategi för svenskt deltagande i Horisont Europa

Arrangör: Energimyndigheten, Formas, Forte, Rymdstyrelsen, Vetenskapsrådet och Vinnova Virtuella tis 29 sep
Anmäl dig senast den 1 jan

De forskningsfinansierande myndigheterna har fått i uppdrag från regeringen att ta fram ett förslag och vill nu diskutera detta tillsammans med svenska forsknings- och innovationsintressenter. Välkommen att vara med och diskutera förslaget till strategi för svenskt deltagande i EU:s ramprogram för forskning och innovation, Horisont Europa.

Den 29 september arrangerar Energimyndigheten, Formas, Forte, Rymdstyrelsen, Vetenskapsrådet och Vinnova en hearing om förslaget till strategi för Sveriges deltagande Horisont Europa, EU:s ramprogram för forskning och innovation. Hearingen är ett informations- och diskussionsforum där alla intresserade svenska aktörer får möjlighet att ta del av underlaget som tagits fram på uppdrag av regeringen samt komma med egna inspel. Förslaget lämnas in  30 oktober 2020.

Läs mer om regeringsuppdraget och hur du kan vara med och påverka strategin för Sveriges deltagande i Horisont Europa

Sidan uppdateras löpande med mer information och program. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Mimmi Magnusson

Nationell kontaktperson, Vinnova

+46 8 473 30 06

Karin Aase

Enhetschef

+46 8 473 31 17

Andra läste också

<p>Horisont 2020 &auml;r EU:s ramprogram f&ouml;r forskning och innovation. Programmet &auml;r v&auml;rldens st&ouml;rsta satsning p&aring; forskning och innovation.</p>

Senast uppdaterad 9 juli 2020

Statistik för sidan