Informationsmöte om erbjudande inom sakernas internet

Virtuella tis 19 maj 2020 kl. 09:00-09:50

Vill du bidra till att skapa ett bättre liv för alla i en sammankopplad värld? Har du idéer om hur sakernas internet (Internet of Things, IoT) kan användas i offentlig sektor för att uppnå en hög livskvalitet för alla människor i Sverige? Kan dina idéer bidra till radikala innovationer och förändringar på systemnivå? Varmt välkommen på informationsträff om hur du kan söka stöd via IoT Sverige för att förverkliga dina idéer!

Program

  • Information om utlysningens syfte och inriktning från IoT Sveriges programledning
  • Information från Vinnovas handläggare
  • Vanliga frågor och svar
  • Frågor från deltagare

Läs mer om utlysningen om sakernas internet 

Mötet sker digitalt

Mötet sker online via verktyget Zoom eller via telefon. Mötet spelas in för att kunna tas del av i efterhand

Frågor?

Jin Moen

Programchef IoT Sverige

018-471 72 70

Olle Bergdahl,

Projektansvarig IoT Sverige

018-471 59 87

Andra läste också

Stängde 26 augusti 2020
Stängde 26 augusti 2020
<p>F&ouml;r projekt som f&ouml;r samman engagerade f&ouml;rnyare av offentlig sektor med digital kompetens i framkant. Syftet &auml;r att st&auml;rka f&ouml;rtroendet mellan medborgare och offentlig sektor.</p>
Stängde 25 augusti 2020
Stängde 25 augusti 2020
<p>Vi st&ouml;ttar projekt som med hj&auml;lp av AI bidrar till att Sverige 2045 inte har n&aring;gra nettoutsl&auml;pp av v&auml;xthusgaser, eller till att samh&auml;llet anpassas till de klimatf&ouml;r&auml;ndringar vi inte kan f&ouml;rhindra.</p>

Senast uppdaterad 13 maj 2020

Statistik för sidan