Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om samarbete med Israel inom AI

Mäster Samuelsgatan 56, 111 21 Stockholm, Sweden fre 31 jan 2020 kl. 09:00-11:00

Är du intresserad av forsknings- och innovationssamarbete med Israel, ett av världens mest innovativa länder? Välkommen till Vinnova för att höra mer om The Connector – en ny möjlighet till samarbete med Israel inom AI området.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Följ mötet via webbsändning i realtid eller i efterhand.

Business Sweden, Vinnova och Sveriges Ambassad i Israel arrangerar konferensen och matchmaking eventet The Connector i Tel Aviv den 23-24 mars 2020. Målgrupp är stora företag, små- och medelstora företag, start-ups, forskningsinstitut och universitet i Sverige och Israel som är verksamma inom AI-området.  

På Vinnovas informationsmöte den 31 januari kommer vi att berätta mer om The Connector och möjligheten att finansiera forsknings- och innovationsprojekt med israeliska partners via Eureka Eurostars programmet.

Webbsändning

Det finns möjlighet att följa mötet via webbsändning i realtid eller i efterhand på den här sidan. Ingen förhandsanmälan krävs.

Agenda

Mötet pågår mellan 09.00 - 11.00. Registrering och kaffe från 08.30. Efter mötet bjuder Vinnova på en enklare lunch för de som önskar fortsätta diskussionen. 

  • The Connector – Israel Sweden Innovation Initiative
  • Israel som innovationsland
  • Eureka Eurostars – Utlysning om projektskisser och möjlighet till projektfinansiering
  • EU SME Support – Få hjälp med din Eurostarsansökan
  • Avslutning och frågor

Vinnova erbjuder resebidrag för svenska små- och medelstora företag, start-ups, forskningsinstitut och universitet. Ansök om resebidrag senast 28 februari 2020.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33263290000001 E: 18.06112269999994 (Visa på karta)

Frågor?

Ann-Mari Fineman

Handläggare, innovationsscout

+46 8 473 31 68

Peter Lindberg

NPC för Eureka (Nationell projektkoordinator)

+46 8 473 31 93

Birgitta Boman

Handläggare

+46 8 473 30 17

Senast uppdaterad 4 februari 2020

Statistik för sidan