Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Samarbeta med Schweiz inom AI, Big Data och VR/AR

ABB Schweiz AG Corporate Research, Segelhofstrasse 1K, 5405 Baden-Dättwil, Switzerland tor 26 sep 2019 kl. 08:00-20:30

Välkommen till en konferens om industriellt samarbete mellan Sverige och Schweiz inom digitalisering. Temat under konferensen är Artificiell Intelligens (AI), Big Data, Virtuell Reality (VR) och Augmented Reality (AR).

Sök resebidrag

Konferensen riktar sig till innovativa små- och medelstora företag, industri och forskningsutförare. Svenska små- och medelstora företag kan söka resebidrag hos Vinnova.

Projekttiteln i ansökan om resebidrag ska vara ”SWII Baden 26 september”. Sista ansökningsdag är 18 september. Svenska små och medelstora företag kan söka maximalt 10,000 kronor. Bidraget kan täcka resekostnader som biljetter och hotell. Bidraget kan inte användas för personalkostnader, traktamente, indirekta personalkostnader eller andra direkta kostnader. En obligatorisk bilaga vid ansökan om resebidrag är “Blankett för intyg om försumbart stöd”.

Om konferensen

Konferensen äger rum i Schweiz med ABB i Baden som värd. Bakom Swiss-Swedish Innovation Initiative (SWII) står Business Sweden, Vinnova, Innosuisse och SAAB.

Under konferensen presenteras den 9:e gemensamma utlysningen i EUREKA mellan Vinnova och Innosuisse. EUREKA är ett internationellt nätverk som gör det möjligt att genomföra marknadsnära forsknings- och innovationsprojekt med offentlig finansiering.

Deltar gör bland annat ABB, SAAB, Zeunity, Siemens, Swiss Mem, VR Switzerland, EMPA, Digital Switzerland, Hightech Zentrum Argau, Linköpings Universitet och Chalmers.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Virtuella N: 47.4584011 E: 8.277703900000005 (Visa på karta)

Frågor?

Lars Gustafsson

Handläggare

+46 8 473 32 12

Senast uppdaterad 14 maj 2019

Statistik för sidan