Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Eurostars: InnovationExpo 2018 och samarbete Sverige-Finland-Sydkorea

Arrangör: Vinnova Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm, Nobel fre 14 sep 2018 kl. 10:00-12:00

Redo för Eurostars? Välkommen till informationsmöte om InnovationExpo 2018 i Rotterdam 4 oktober och om finansiering av innovationssamarbete mellan Sverige, Finland och Sydkorea. Mötet webbsänds för dig som inte har möjlighet att delta på plats.

Följ webbsändningen från mötet

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Presentationsbilder till informationsmötet

Eurostars är ett internationellt program som främst riktar sig till innovativa små och medelstora företag. Eurostars firar nu tio år och i samband med detta arrangerar Nederländerna Innovation Expo 2018 i Rotterdam den 4 oktober.

På Vinnovas informationsmöte den 14 september berättar vi om programmet Eurostars och Innovation Expo 2018. Vi presenterar också ett nytt samarbete mellan Sverige, Finland och Sydkorea. I detta samarbete genomför Vinnova, Business Finland och KIAT under hösten ett Eurostars promotional call för att öka samarbetet mellan de tre länderna. Innovation Expo 2018 kommer att vara den huvudsakliga möjligheten till matchmaking inför detta erbjudande

För deltagande i Innovation Expo 2018 erbjuder Vinnova resebidrag till innovativa små och medelstora företag.  

Mötet vänder sig till företag, akademi och forskningsinstitut som har intresse av internationella forsknings- och innovationssamarbeten. 

Program

  1. Eurostars – information om programmet
  2. InnovationExpo 2018 i Rotterdam
  3. Sydkorea, Finland and Sverige – Promotional joint call, utlysning för innovationssamarbete för Eurostarsprojekt

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984400000052 (Visa på karta)

Frågor?

Lars Gustafsson

Handläggare

+46 8 473 32 12

Lars Nybom

Handläggare

+46 8 473 31 23

Peter Lindberg

NPC för Eureka (Nationell projektkoordinator)

+46 8 473 31 93

Finansiering av internationellt innovationssamarbete

Läs om finansiering av innovationssammarbete mellan Sverige, Sydkorea och Finland.

Senast uppdaterad 23 augusti 2018

Statistik för sidan