Informationsmöte om ökat IKT-samarbete med Sydkorea

Arrangör: Vinnova Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm, Stockholm ons 31 jan kl. 13:00
Anmäl dig senast den 26 jan

Välkommen till ett informationsmöte om ökade samarbetsmöjligheter inom informations- och kommunikationsteknik (IKT) mellan Sverige och Sydkorea.

Har du ett högteknologiskt litet eller mellanstort företag inom informations- och kommunikationsteknik (IKT)? Arbetar du med IKT som möjliggörare? Skulle du vilja samarbeta med Sydkorea? Då är du välkommen till detta möte om ökade samarbetsmöjligheter inom IKT mellan Sverige och Sydkorea

Sydkorea har upplevt en anmärkningsvärd tillväxt under de senaste 60 åren. Från att vara ett av de fattigaste länderna i världen i början av 50-talet är Sydkorea nu den 12: e största ekonomin i världen.

Med stora offentliga och privata investeringar, högutbildad personalstyrka och en utmärkt infrastruktur arbetar Sydkorea för att bli en global innovationsledare.
Sydkorea är redan det mest uppkopplad landet i världen och en global ledare inom informationsteknik. Landets industriella ramar är innovation och kvalitetsstyrning med öppenhet för internationella samarbeten.

Under mötet informerar Vinnova om de möjligheter som finns inom ramen för EUREKA-nätverksprojekt, klusterprojekt och Eurostarsprojekt, populära verktyg för marknadsnära internationella utvecklingsprojekt med syftet att ta fram nya innovativa produkter och tjänster.

Program:

  • Möjligheter för finansiering av innovationsprojekt inom EUREKA-nätverksprojekt
  • Varför är Sydkorea ett viktigt land för Sverige att samarbeta med?
  • Möjligheter att delta i EUREKA Innovation Week under maj 2018 i Finland och därmed kunna träffa tänkta partners för samarbetsprojekt
  • Frågor och diskussion

Välkommen!

Vill du veta mer om EUREKA?

Frågor?

Har du frågor kring informationsmötet kontakta gärna någon av oss.

Ciro Vasquez

Handläggare internationell verksamhet

+46 8 473 31 30

ciro.vasquez@vinnova.se

Jonas Bjarne

Handläggare

+46 8 473 31 22

jonas.bjarne@vinnova.se