Innovationsledning för hållbar stadsutveckling – vilken roll spelar tillit?

Arrangör: Vinnova, RISE, IQ Samhällsbyggnad Stockholm tis 17 okt 2017 kl. 11:00-14:30

RISE, IQ Samhällsbyggnad och Vinnova bjuder in till ett lunchseminarium med workshop på temat innovationsledning. Vi diskuterar hur Sveriges städer och stadsförvaltningar kan ta en ledarposition i innovationsarbetet.

Vi kommer att fokusera på kopplingen mellan tillit och innovation. Tillsammans utforskar vi vad ett innovationsledningssystem kan vara och vad samverkansstyrning för hållbar stadsutveckling egentligen handlar om.

Vi får höra Anna Lexelius, huvudsekreterare i Tillitsdelegationen, berätta om tillitsstyrning. Vi får följa med på resan när Ängelholm kommun blev Sveriges första agila kommun. Kommundirektör Lilian Eriksson och projektledare Cecilia Nelander Olsson tar oss med på resan och berättar hur de jobbar och vad som krävs.

Efter presentationerna kommer vi tillsammans med Innovationsplattformarna för hållbara attraktiva städer att utforska vidare vilket stöd och vilken ledning och styrning som behövs för att ställa om och hur vi kan lära oss tillsammans.

Seminariet är gratis men vi tar ut en no-show-avgift på 300 kr

Vi inleder seminariet med en lättare lunch och fika från kl 11:00-11:30, då finns det möjlighet att träffa branschkollegor och nätverka. Varmt välkomna!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 25 september 2017

Statistik för sidan