Konferens: Digitalisera nu!

Tor 8 jun kl. 10:00-16:30
Det går inte längre att anmäla sig

Vill du och ditt företag fortsätta att digitalisera er verksamhet? Behöver ni inspiration eller kunskap för att ta nästa steg? Då är den här konferensen rätt för dig.

Den pågående digitaliseringen innebär dramatiska förändringar och nya förutsättningar, framför allt för Sveriges industri. Många företag kraftsamlar nu för att ta vara på digitaliseringens möjligheter. För att inspirera industrins aktörer att ta nästa steg arrangerar därför Vinnova och Tillväxtverket konferensen Digitalisera nu! Passa på att knyta nya kontakter och få tips och råd från dem som redan kommit en bit på väg.

Innehåll

  • Inspirerande seminarier där du får veta mer om gamification, maskininlärning, digitala testmiljöer, 3D-utskrifter och mycket annat.
  • Samtal om digital säkerhet.
  • Närings- och innovationsminister Mikael Damberg berättar om regeringens satsningar.
  • Information om offentligt stöd till digitalisering i företag.
  • En översikt av digitaliseringen i Sverige.
  • Hur du bäst organiserar ditt företag i den digitala eran.
  • Hur du kan kicka igång ditt företag med KickStart Digitalisering.

Se det preliminära programmet här

Delar av konferensen kommer att webbsändas på konferensens webbplats.

Medverkande

Mikael Damberg, närings- och innovationsminister,Näringsdepartementet, Charlotte Brogren, generaldirektör, Vinnova, Gunilla Nordlöf, generaldirektör, Tillväxtverket
Eva Lindström, statssekreterare, Näringsdepartementet, Beatrice Björk, Level 21, Hauke Bossen, Roland Berger, Ola Asplund, IF Metall, Monica Bellgran, Teknikföretagen, Torbjörn Borgert, vd Mora Tool, Eric Carlsson, controller Sjölins Smide Hudiksvall, Nader Asnafi, Örebro universitet, Susanne Timsjö, SICS, Eilert Johansson, RISE, Elina Vartiainen, SICS, samt många fler företag och aktörer som medverkar i seminarierna.

Konferensen genomförs inom ramen för regeringens strategiska samverkansprogram Uppkopplad industri och nya material och strategin för nyindustrialisering Smart industri. Konferensen sker i samarbete med Industriforskningsforum, RISE, Teknikföretagen och IF Metall.

Varmt välkommen!

Frågor?