Konferens: Digitalisera nu!

Stockholm tor 8 jun 2017 kl. 10:00-16:30

En konferens med inspirerande seminarier om gamification, maskininlärning, digitala testmiljöer, 3D-utskrifter, digital säkerhet och mycket annat. Dessutom berättade Närings- och innovationsminister Mikael Damberg om regeringens satsningar. Här hittar du presentationer och webbsändningar från konferensen.

Webbsändning

Hela koferensen webbsändes. I spellistan på Youtube kan du se alla filmer från konferensen.

Alla filmer från konferensen

Presentationer från dagen

Konferensen genomfördes inom ramen för regeringens strategiska samverkansprogram Uppkopplad industri och nya material och strategin för nyindustrialisering Smart industri. Konferensen sker i samarbete med Industriforskningsforum, RISE, Teknikföretagen och IF Metall.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Senast uppdaterad 28 april 2017

Statistik för sidan