Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Projekt med Frankrike/Tyskland inom hälsa, industri och mobilitet

Erbjudandet riktar sig till er som planerar en ansökan i en internationell utlysning tillsammans med franska och/eller tyska aktörer inom området hälsa, mobilitet eller industri inom Horisont Europa och har behov att stärka projektförslaget.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Finansiering kan sökas för att utveckla ett projekt inför en internationell ansökan med franska och/eller tyska aktörer inom Horisont Europa. Aktiviteter som stärker projektets innehåll eller teamets sammansättning kan finansieras.

Vem kan söka?

Svensk akademi, forskningsinstitut, offentlig sektor och vårdgivare, idéburna organisationer eller företag, som planerar att delta i en internationell ansökan med franska och/eller tyska aktörer inom området hälsa, industri eller mobilitet.

Hur mycket kan ni söka?

I denna utlysning kan man söka max 1 miljon kronor för projekt som löper 6-12 månader.

Viktiga datum

Observera att vi har två stängningar i detta erbjudande. Se tabellen nedan.

 • Aktuella datum för erbjudandet

  imagebvqzy.png

  Så här ansöker ni

  För att söka finansiering behöver ni logga in och fylla i en ansökan i vår e-tjänst för ansökningar. Formuläret innehåller frågor om projektet, projektparter och budget.

  Ladda ner mallar för bilagor

  Här kan ni ladda ned mallar för de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

  Påbörja ansökan i god tid

  Tänk på att det tar tid att göra en ansökan. Att fylla i alla mallar kan ta flera dagar, eftersom de bygger på analyser ni ska göra. Börja därför ansökan i god tid. Ni kan börja fylla i uppgifter, spara och fortsätta vid ett senare tillfälle.

  När ansökan är färdig markerar ni den som klar. Ni kan när som helst låsa upp ansökan och göra ändringar, ända fram till sista ansökningsdag. Om ni låser upp ansökan, måste ni sedan klarmarkera den för att den ska registreras när utlysningen stänger. 

  Detta händer när utlysningen stängt

  När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar efter att utlysningen stängt. Om du inte har fått en bekräftelse inom 24 timmar efter att utlysningen stängt, hör av dig till oss.

  När utlysningen stängt kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

  Vem kan läsa er ansökan?

  Ansökningar som lämnas in till oss blir allmänna handlingar. Men vi lämnar inte ut uppgifter om verksamheten, uppfinningar eller forskningsresultat om det kan antas att någon lider ekonomisk skada om uppgifterna visas.

  Det innebär att vi måste lämna ut handlingarna om någon efterfrågar dem. Men vi sekretessbelägger den information som vi bedömer skulle kunna innebära ekonomisk skada om den lämnas ut.

  Så hanterar vi allmänna handlingar och sekretess

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Bianca Dochtorowicz

  Utlysningsansvarig

  +46 8 473 30 94

  Emma Bäcke

  Utlysningsansvarig

  +46 8 473 30 14

  Sussi Trankell

  Administratör

  Teknisk support

  Tekniska frågor om e-tjänsterna

  Finansierade projekt

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Diarienummer 2023-00698

  Statistik för sidan