Acceleration Tech Incubator:

TINC 2019

Stänger om 11 månader

TINC 2019 är ett acceleratorprogram vid Nordic Innovation House, Innovation Norway och Vinnova.

Erbjudandet i korthet

treklover1

Vad kan ni söka för?

Fem svenska start up-team erbjuds hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning.

treklover2

Vem kan söka?

Start up-företag som har lanserat en produkt, börjar se kundtillväxt och har en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner. Ni ska vilja utmana er själva och tänka nytt.

treklover3

Hur mycket kan ni söka?

Finansieringen omfattar omfattar en kick-off i Oslo och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley.

Vi gör bedömningar vid flera tillfällen

Ni kan söka vid flera olika tidpunkter i detta erbjudande. Det innebär att ni kan få beslut innan utlysningen stänger. För den här utlysningen samlar vi vid flera tillfällen ihop alla ansökningar som kommit in, och gör en bedömning. Sista ansökningsdag för respektive uppsamling är: 

 • 15 januari 2019
 • juni 2019
 • december 2019.

Viktiga datum

 • 1 nov 2018
  Öppnar för ansökan
  1 nov 2018
 • 31 dec 2019
  Ansök senast kl 14:00
  31 dec 2019 kl 14:00
 • Vad handlar erbjudandet om?

  I Silicon Valley finns de vassaste affärsutvecklarna, skarpaste marknadsförarna och många insiktsfulla framtidsspanare. Där finns också Nordic Innovation House (NIH) - ett nordiskt samarbete för att främja innovation och företagsutveckling.

  NIH har nu öppnat höstens ansökningsomgång till acceleratorprogrammet Tech Incubator (TINC). Programmet omfattar en kick-off i Oslo (7-8 mars 2019) och fyra veckor på Nordic Innovation House i Palo Alto i hjärtat av Silicon Valley (29 april-24 maj 2019). TINC genomförs i samarbete med Innovation Norway SF/Silicon Valley och med finansiering från Vinnova.

  Vi har nu möjlighet att erbjuda max fem svenska start up-team plats i programmet. Dessa kommer tillsammans med team från andra nordiska länder att få hjälp med bland annat affärsutveckling, pitchträning, growth hacking, skalningsstrategier, nätverksbyggande och förståelse för kapitalanskaffning. Formen för programmet är workshops i kombination med enskild tid med några av de absolut bästa affärsutvecklarna i Silicon Valley. Dessutom har NIH ett stort nätverk och kopplar gärna ihop er med potentiella kunder och partners.

  Vem kan delta?

  Ni som söker till TINC bör:

  • våga utmana er själva, våga tänka nytt!
  • ha lanserat er produkt och börjat se kundtillväxt.
  • ha en skalbar affärsmodell med stora internationella ambitioner.
  • ha innovationshöjd avseende lösning och/eller affärsmodell.

  Ladda ned bilagor

  Här kan ni ladda ned de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

  Bilaga 1. Application Form TINC 2019 (docx, 63 kB)

  Börja ansökan i god tid

  Tänk på att det kan ta flera dagar att samla ihop information och fylla i ansökan. Börja därför i god tid. Ni kan börja fylla i era uppgifter, spara och sedan justera ända fram tills ni skickar in den fullständiga ansökan.

  Statistik för sidan Diarienummer 2018-04477