Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

ZeroAtlas - Upptäck & chatta med hållbara företag nära dig

Diarienummer
Koordinator DEVKITTENS AB
Bidrag från Vinnova 300 000 kronor
Projektets löptid december 2017 - september 2018
Status Avslutat
Utlysning Innovativa Startups

Syfte och mål

ZeroAtlas projektet för fas 1 lyckades med att skapa en demo-app för ett hållbart campus på Chalmers och en ny grön stadskärna i Göteborg med hållbara företag.

Resultat och förväntade effekter

Demo-appen fick synlighet och vi kunde engagera studerande, fakultet och besökare till hållbara företag och platser med våra tester. Nya behov verifierades med användarintervjuer tillsammans med företag, studerande och andra intressenter. Bland annat kom ett nytt behov upp: ZeroAtlas app kommer även ha focus på rekrytering av studerande, jobbsökande, finna relevanta investerare samt ge hållbara konferenser och evenemang plats i appen för att agera som mötesplatser, var man kan chatta i realtid och boka effektiva möten med varandra.

Upplägg och genomförande

AP1 - Användartester med utställare i Ekocentrum, d.v.s. hållbara företag genomfördes. AP2 - Första version av de interna chattrobotorna skapades. AP3 - Demo-appen skapas med realtids-chatt, profil, karta for Five Star Campus samt användartester med studerande & fakultet utfördes. AP4 - Betalsystem & statistik implementerades och slutförs med vidareutveckling av ZeroAtlas i fas 2. Tack vare användartesterna verifierade vi det nya behovet att hitta konferenser, evenemang, investerare, studenter & talang samt boka möten med dem är det största behovet för hållbara företag m.fl.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 21 oktober 2017

Diarienummer 2017-04067

Statistik för sidan