Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsträff om forskningsnätverket COST

Virtuella tor 6 maj 2021 kl. 10:00-12:00

Är du intresserad av att delta i internationella nätverksprojekt för att använda forskningsresurser mer effektivt? Anmäl dig då till Vinnovas digitala informationsträff om COST, European Cooperation in Science and Technology.

COST vill genom internationella nätverksprojekt använda forskningsresurser mer effektivt. Forskningen bedrivs inom teknik, samhällsvetenskap och medicin och täcker allt från grundforskning till tillämpad forskning. Tvärvetenskaplighet och samverkan mellan forskargrupper i de deltagande länderna betonas särskilt. Deltagande är öppet för så väl universitet och högskolor, som offentlig och privat sektor.

Samarbeten inom COST kanaliseras via så kallade COST-aktioner som kan beskrivas som kraftsamlingar inom olika ämnesområden. Det finns ingen central projektfinansiering inom COST, utan initiativet ger bidrag till nätverkande och erfarenhetsutbyte i COST-aktionerna.

På informationsträffen får du en övergripande bild av COST. Vi kommer prata om hur man gör för att gå med i en COST-aktion samt tips och råd kring vad man behöver tänka på inför en COST-ansökan. Vi kommer även informera om möjligheten att delta som expert i COST:s utvärderingspaneler. Läs den fullständiga agendan på den engelska kalenderhändelsen.

Observera att informationsträffen är digital och kommer att hållas främst på engelska.

Vänligen notera att det är begränsat antal digitala platser på mötet, max 300 deltagare. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista. Mötet kommer inte att spelas in.

Frågor?

Sanna Sjöblom

Policy officer

Senast uppdaterad 15 april 2021

Statistik för sidan